Sovende arme.

Jeg har haft en periode med meget pres på. Det har givet sig udslag i, at mine arme har en sovende fornemmelse KONSTANT. Det er kroppens måde, at fortælle mig, at nu går tingene for stærkt for mig. Jeg har tidligere haft lignende fornemmelse og mine erfaringer er, at når jeg kommer lidt ned i gear igen, så går det væk igen.

Og det skete også denne gang. Vi holder ferie og mine arme er i “topform” igen. Jeg har brugt de første par dage i ferien på at sove længe og “snyde” mig til en middagslur – og JEG ELSKER DET.

Udgivet den af Tove
Dette indlæg blev udgivet i Håndtere MS. Bogmærk permalinket.

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor sammen med mine 2 piger ( 14 og 11 år ) og min samlever - Mogens - som har 2 børn fra et tidligere ægteskab. Jeg har et fuldtidsjob i den finansielle verden. Jeg lever et aktivt liv i det nordjyske med børn, kæreste, hus og masser af motion. Jeg har gennemført 3 halvmaratons indenfor det sidste år. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg blev skilt fra børnenes far, skiftede job og fandt ny kæreste.....Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>