Hvor er det skønt at fylde 30 igen igen!!

Ja, i mit hoved er jeg ikke en dag ældre end 30, men realiteten er at jeg faktisk fylder 35 i weekenden…Ja, det er jo ikke 40, som visse andre, men alligevel…
Hvor er årene blevet af? Det skal jeg sige dig! Som en tidligere kollega sagde da hun skulle hjem til sine mange børn, “nu vil jeg tage hjem til rovdyrene og tage mig af dem!” Disse rovdyr kan til tider tage al ens vågne tid og jeg mener al tid! Man skulle tro at når man var på toilettet, så var man fredet, men næ nej…Så bliver der straks puslet ved døren og lille Noah vil ind til sin mor!

Det skal jo ikke misforstås, men tiden er simpelthen blevet brugt i stor stil på disse vidunderlige, højt elskede rovdyr:-)
Hvad vi skal lave på dagen vides ikke, da de er meget hemmelighedsfulde. Spændende bliver det for lille Bastian, han glæder sig lige så meget som hvis det var han egen fødselsdag!!
Det eneste jeg håber på er, at sove lidt længe…

Til sidst vil jeg lige spille den sidst fundne løbesang, som får mine korte stænger til at piske afsted! 0 Hvor er det skønt at fylde 30 igen igen!!

Udgivet den af Kathrine
Dette indlæg blev udgivet i Familie og børn. Bogmærk permalinket.

Kathrine

Jeg er en 37 årig kvinde med MS. Jeg arbejder som sygeplejerske i en special praksis. Jeg er gift og har 3 skønne unger. Jeg skriver om min dejlige dagligdag med MS,vilde unger og tossede oplevelser.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>