Vinterferie i børnehaven

Så blev det vinterferie i børnehaven. Normalt er vi ca. 50 børn i børnehaven, men i den her uge har vi maks været 15 børn. Det har været fantastisk, da man kan gøre ting med børnene, som vi normalt ikke har tid, eller plads til. F.eks i dag havde vi bingo, og rock dag. Jeg fyrede op for Metallica og Rage against the machine, som jeg vil kalde hård rock. Børnene klaget ikke over, at det var rock i stedet for Cirkeline da kom ud af højtalerne. Nogen spillede trommer, nogen guitar, andre sang, og pigerne var dansere. Hamrende sjovt!

Nu er vinterferien forbi og her mandag, kommer hele baduljen igen i børnehaven. Og så skal vi holde fastelavn  Her skal jeg være en rig olie Sheik med alt hvad der hører til :-)

Rigtig god fastelavn til alle!

Udgivet den af Martin
Dette indlæg blev udgivet i Arbejde. Bogmærk permalinket.

Martin

Jeg er 26 år gammel og bor på Frederiksberg. Til daglig studerer jeg til lærer i København. Jeg spiller fodbold i fritiden i FA2000 som spiller i Danmarksserien. Jeg fik stillet MS dianogsen i 2008, men jeg lever et liv som alle andre dagen i dag. Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>