Vinterferie yeah….!!

Vi skal ikke noget, bare hygge, spille spil, se film, bage, på legepladsen og slappe af. Den lille mand er startet dagen med ønsket om, at se Toy Story med vennerne…. Jeg var ikke helt klar over, hvem vennerne var indtil de var stillet op klar til at se film! Her er den lille mand og vennerne, Buzz Lightyear, Mr Prickle pants, Woody og Mr Potato head….

014 1 300x292 Vinterferie yeah....!!

Prinsessen har besøg af en veninde så dem ser vi ikke men høre dem, kan vi! MGP sangene bliver spillet meget højt inde på hendes værelse. Der bliver også sunget med af fuld hals!

Den lille mand har spurgt om han ikke måtte bage en kage til pigerne. Jo, det må vi vel hellere så nu dufter her af chokoladekage. Af den nemme slags hæld-i-skål-put-vand-i-slagsen!

016 1 150x116 Vinterferie yeah....!!Først hælder vi i skålen….

020 1 150x115 Vinterferie yeah....!!Så må man hellere dufte om, det nu også er godt nok!

022 1 116x150 Vinterferie yeah....!!Så til det allerbedste, at få lov til at slikke skålen……!

Udgivet den af Mette
Dette indlæg blev udgivet i Familie og børn. Bogmærk permalinket.

Mette

Jeg er 38 år, gift og vi har to børn - en dreng på 6 år og en pige på 8 år. Jeg fik stillet MS diagnosen i maj 2007 mens jeg var gravid med vores søn og vores datter var et år. Så ingen af dem husker mig inden sclerosen. Jeg går med stok og ikke særlig langt ad gangen. Har en lille mini el-scooter også kaldet Luggie. Den er uundværlig for mig, fungere som mine ben. Min mand er engelsk og vi boede i London, hvor begge børn er født, indtil november 2007. Vi taler engelsk herhjemme så vores børn kan snakke med den engelske del af familien når vi besøger dem flere gange om året.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>