Super underholdning

Jeg er meget tilfreds med fredags underholdning af Casper Christensen og Frank Hvam – de er bare super gode.

Nu står det på vinterferie hos mig. Jeg nyder at sove længe og lave ingenting, som alligevel bliver til en del ting alligevel…..

Jeg hygger med bøger, drikker the og bager boller – det er super hyggeligt.

Vi tager en tur til Århus i morgen. Vi skal ikke noget bestemt, men blot kigge og hygge. Jeg glæder mig allerede til cafe besøg og kigge i butikker. Jeg har på fornemmelsen, at der muligvis kan komme lidt med hjem????

Vi skal besøge gode venner og familie i ferien – og vi glæder os til det hele.

Rigtig god ferie til dig – hvis du også er heldig med ferie :-)

Udgivet den af Tove
Dette indlæg blev udgivet i Familie og børn. Bogmærk permalinket.

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor sammen med mine 2 piger ( 14 og 11 år ) og min samlever - Mogens - som har 2 børn fra et tidligere ægteskab. Jeg har et fuldtidsjob i den finansielle verden. Jeg lever et aktivt liv i det nordjyske med børn, kæreste, hus og masser af motion. Jeg har gennemført 3 halvmaratons indenfor det sidste år. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg blev skilt fra børnenes far, skiftede job og fandt ny kæreste.....Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>