En god handel…

Det er lige hvad vi lavede i går….. :-)

Vi havde en super hyggelig tur til Århus. Vi startede med Bruuns Galleri, hvorefter gågaden blev trasket igennem. Vi kiggede, rørte og købte til alle mand. Vi skulle egentlig ikke købe – bare ose….. Men det er jeg altså bare ikke god til. Jeg finder “altid” de bedste kup!!! :-)

Jeg er glad for Kahler’s produkter, og fandt disse skønne stager til  HALV PRIS.

blog 014 1024x879 En god handel...

blog 016 702x1024 En god handel...I samme butik var RIKKI TIKKI’s Dansemus også nedsat til billige penge – vi tog den gule Dansemus med hjem.

Vi spiste frokost på en hyggelig cafe – og nød dagen i fulde drag.

Jeg er så heldig, at en forkølelse har valgt at bo hos mig i nogle dage – åhhhh, som det bare er super irriterende. Det kan dog ikke ødelægge feriestemningen i huset.

I aften skal  vi besøge gode venner – det bliver med garanti super hyggeligt.

Fortsat rigtig god dag til dig.

Udgivet den af Tove
Dette indlæg blev udgivet i Familie og børn. Bogmærk permalinket.

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor sammen med mine 2 piger ( 14 og 11 år ) og min samlever - Mogens - som har 2 børn fra et tidligere ægteskab. Jeg har et fuldtidsjob i den finansielle verden. Jeg lever et aktivt liv i det nordjyske med børn, kæreste, hus og masser af motion. Jeg har gennemført 3 halvmaratons indenfor det sidste år. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg blev skilt fra børnenes far, skiftede job og fandt ny kæreste.....Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>