Tror du på mirakler?

Jeg vil gerne tro på dem og den anden nat drømte jeg da også, at nu var miraklet sket. MS kunne blive stoppet og man kunne blive kureret så man kunne gå helt normalt igen. På trods af den positive drøm, hoppede jeg ikke ligefrem op og ned af glæde. Okay, jeg kan ikke hoppe op og ned men det er nu ikke pointen. Drømmen satte nogle tanker i gang, tanker jeg normalt ikke sådan går og tænker på i min hverdag.

Jeg går jo med stok og det er en del af min identitet nu. Lige så svært som det var at gå fra, at bruge stokken i stedet for krykken (krykken virker ikke så permanent som stokken), ligeså svært tror jeg det ville være ikke at skulle bruge stokken. Som sagt er den jo en del af mig nu! Kan godt være I tænker: “Vær dog glad for at slippe af med den” og ja, det ville jeg også være men meget her i livet kræver man vænner sig til det. Jeg ville skulle vænne mig til at være ‘normal’ igen, hvis jeg var så heldig muligheden opstod. Misforstå mig nu ikke, jeg vil gerne være ‘normal’ og sygdomsfri igen hvis muligt. Nu var det jo bare en drøm der satte de her tanker i gang, der er ikke noget mirakel (endnu)! Men jeg synes faktisk det er lidt interessant, at jeg kan være bange (okay måske ikke bange men nervøs) for muligheden for at blive ‘normal’ igen!

Er jeg helt tosset når jeg overhovedet kan have disse tanker? Tja, hvis jeg er så må jeg jo leve med det også!

Udgivet den af Mette
Dette indlæg blev udgivet i Håndtere MS, Tanker. Bogmærk permalinket.

Mette

Jeg er 38 år, gift og vi har to børn - en dreng på 7 år og en pige på 9 år. Jeg fik stillet MS diagnosen i maj 2007 mens jeg var gravid med vores søn og vores datter var et år. Så ingen af dem husker mig inden sclerosen. Jeg går med stok og ikke særlig langt ad gangen. Har en lille mini el-scooter også kaldet Luggie. Den er uundværlig for mig, fungere som mine ben. Min mand er engelsk og vi boede i London, hvor begge børn er født, indtil november 2007. Vi taler engelsk herhjemme så vores børn kan snakke med den engelske del af familien når vi besøger dem flere gange om året.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>