En ny rejse

En god uges tid har jeg nu været på Sclerosehospitalet.

Modsat fra tidligere ophold er mit primære fokus denne gang ikke på træningen. Derimod mærker jeg disse dage, hvordan det gør underværker at få lidt ro på livet.

Jeg troede egentlig, jeg havde styr på, hvad det er, min sygdom gør ved mig. Men åbenbart ikke…

Så nu vil jeg lære det! Og jeg oplever velsignelsen ved at være blandt mennesker, der følger mig ud på denne spændende rejse. Både det kompetente personale fra de forskellige faggrupper, men også i høj grad flere af de andre dejlige sklerosemennesker, der er her, coacher mig. Gennem undervisning, værksteder, samtaler og almindelig snak.

Jeg er fuld af begejstring! Og jeg håber, jeg snart vil kunne skrive lidt om, hvad jeg finder frem til.

Udgivet den af Lisbet
Dette indlæg blev udgivet i Behandling, Håndtere MS, Rejse. Bogmærk permalinket.

Lisbet

Så blev jeg 36 - nu tættere på 40 :) Jeg har været gift med lækre Kurt siden år 2000. Er blevet fan af kobberbryllup! Børn har vi valgt fra. Og det er faktisk ikke tabu. I 2009 rejste vi til Mozambique for at bygge landbrugsskole. De sidste 2 år har vi bygget videre - takket være det belejlige internet. Og vi er så heldige at kunne rejse derned flere gange om året.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>