Pingo,pingo!!

Ved et fantastisk tilfælde har jeg fundet ud af at lille Noah bliver fuldstændig paralyseret af Pingo. Den lille tykke pingvin der laver alverdens sjove ting, måske de har noget tilfælles??
Jeg griner i hvert fald, når han ligger i sofaen med Ipad’en støttende på hans lidt runde mave og ser sin elskede Pingo. Især et afsnit fanger ham og det er “Pingo goes fishing”, bare hvis der er nogen der vil prøve lykken på deres unger!!

Det har jo været fantastisk vejr i weekenden og min datter er startet udendørs med hendes tennis. Hun er så vild med det og jeg synes virkelig også det ser sjovt ud, måske skulle man se om der var undervisning for seniorer eller hvilken gruppe ville jeg så lige høre til? Jeg er for gammel til de unge og for ung til de gamle…Måske skulle jeg løse problemet og hyre en lækker træner til lidt privatundervisning!! Det har min kære mand da helt sikkert ingen problemer med…:-)

Udgivet den af Kathrine
Dette indlæg blev udgivet i Familie og børn. Bogmærk permalinket.

Kathrine

Jeg er en 37 årig kvinde med MS. Jeg arbejder som sygeplejerske i en special praksis. Jeg er gift og har 3 skønne unger. Jeg skriver om min dejlige dagligdag med MS,vilde unger og tossede oplevelser.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>